Ga naar de inhoud

Ik ben een visuele verhalenverteller die al tientallen jaren de essentie van de omgeving om me heen met mijn camera vastlegt.
Mijn straatfotografie, architectuurfotografie en natuurfotografie bieden een uniek en divers perspectief op de wereld. Hierbij toon ik de levendigheid, creativiteit en verbinding met de natuur. Ik laat de schoonheid en diversiteit van Nederland zien. Hopelijk zijn mijn foto’s een viering van het verleden, het heden en de toekomst.
Erik Visser, fotograaf in Rotterdam.

Festivals zijn magische evenementen die mensen samenbrengen en cultuur, tradities en gemeenschap vieren. Als fotograaf heb ik het geluk gehad om de essentie van deze festivals door mijn lens vast te leggen. In dit essay deel ik mijn ervaringen als festivalfotograaf, van de voorbereiding tot de uiteindelijke reflectie
Festivals en festiviteiten

Rotterdam is een stad met een rijke geschiedenis, levendige cultuur en iconische architectuur. Als fotograaf van Rotterdam heb ik het genoegen deze unieke stad te verkennen en haar verborgen pareltjes te ontdekken. Ik je mee op een beeldende rondleiding langs de meest iconische architectuur van Rotterdam, de bruisende haven en unieke metrostations.
Rotterdam. De stad, de haven, de metrostations
Portretfotografie is een van mijn favoriete aspecten van dit vak. Het vastleggen van de persoonlijkheid en emoties van mensen is iets wat me altijd inspireert. Of het nu gaat om individuele portretten, familiefoto’s of zakelijke profielfoto’s, ik probeer altijd een connectie te maken met mijn onderwerp en hun ware essentie vast te leggen.
Portretten. Formeel of casual
Fine-art fotografie is een artistieke benadering van het maken van foto’s. Ik combineer verschillende technieken en stijlen om een visueel verhaal te vertellen. Mijn doel is om emoties over te brengen en de kijker aan het denken te zetten. Of het nu gaat om landschappen, stillevens of abstracte composities, elk beeld wordt met zorg samengesteld.
Fine art fotografie

Het auteursrecht van alle foto’s berust bij Erik Visser. Dat houdt in dat zonder nadrukkelijke schriftelijke toestemming geen van de foto’s gekopieerd, afgedrukt en/of gepubliceerd mogen worden in welke vorm dan ook.

Terug naar foto pagina